ROMAN
De weg naar mijn Ziel

Zoektocht naar een nieuwe, liefdevolle wereld

Ik heb een spannende roman geschreven over mijn zoektocht naar de ziel. Een inspirerend verhaal over een jongeman, die na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven op zoek gaat naar duidelijkheid: waarom overkomt hem dit? Hij ontdekt dat alleen de ziel antwoorden heeft op deze vraag. Wil je duidelijkheid hebben over wie je bent en de gebeurtenissen in je leven en het leven op aarde betekenis geven, dan zul je de weg naar jouw ziel moeten gaan bewandelen.... 

Zijn wij toevallig ontstaan en is de dood het einde van ons bestaan? Of zijn wij geschapen door een God en keren we terug in zijn armen als we zijn 10 geboden netjes hebben nageleefd? Of is er meer, iets anders, iets dat het leven meer betekenis geeft, iets dat eerlijker en logischer is? Wat mij betreft wel... 

Het moge duidelijk zijn waar ik op doel: de ziel. Ons onsterfelijke deel, dat na het uitblazen van de laatste adem terugkeert naar het leven in licht en liefde. Met zware, aardse ervaringen op zak, ervaringen die we in de lichtwereld (hemel) niet op kunnen doen. Het leven als eindeloze leerschool voor de ziel. 

Het leven van nu, vol onzekerheden, is bij uitstek geschikt om op zoek te gaan naar nieuwe inspirerende en hoopgevende visies. De ziel geeft niet alleen betekenis aan het leven, maakt het leven niet alleen zinvol, het is ook het oog van de orkaan, de orkaan die thans over aarde raast om het oude weg te blazen en zo ruimte te scheppen voor het nieuwe, het nieuwe dat we vanuit de ziel gaan scheppen... Doe je mee?  

Wie de stap wil zetten naar een liefdevolle wereld, moet zijn hart openen en het contact met de ziel herstellen. Dit is voor nu de opgave. In mijn roman leg ik op een boeiende en spannende manier uit hoe je dat kunt doen. Voor de één zal het een feest der herkenning zijn, voor de ander een totaal nieuwe levensvisie. Het vlot en spannend geschreven avontuur van Lucas de Wind is daarbij een handige wegwijzer. 


Boek bestellen:

  • Nederlandstalig
  • ISBN 9789079562008
  • 2019
  • 360 pagina's
  • E-book € 10,00
  • Paperback € 22,50
  • Uitgeverij New Spirit Today

E-book ► Het e-book (ePub / PDF) komt direct als download beschikbaar na het afronden van de betaling (iDEAL of Paypal).

Paperback ► Bestelling en betaling via de bestelpagina van deze website

Een vlotgeschreven en aangrijpend verhaal.
360 Pagina's vol spanning, inzichten en humor.