Door de kruisiging van Jezus heeft de goddelijke liefde zich teruggetrokken van de aarde. De afgelopen 20 eeuwen waren daardoor de donkerste uit onze geschiedenis. Een tijd waarin de mensen op eigen benen moesten staan, een tijd vol oorlog, armoede, ziekte en ellende.

Met de terugkeer van de goddelijke liefde op aarde, gaat het licht weer aan. we mogen de wonden helen en ons opmaken voor een nieuwe tijd: een tijd van liefde en harmonie, van voorspoed en geluk.

Het leven is een grote ervaringsreis

We leven niet zomaar, het leven heeft zin. We leven om het leven te ervaren, om ervan te leren, om er uiteindelijk wijzer, sterker en liefdevoller van te worden. Dat doen we in tal van levens. In elk leven staat een ander aspect centraal. Hebben we alle aspecten van het leven op aarde doorleefd, dan zetten we onze levensreis elders voort in het universum.

De afgelopen 2000 jaar was voor de mensheid de moeilijkste tijd op aarde. We moesten het doen zonder het licht en de liefde van God, zonder de aanwezigheid van de liefdevolle eenheidsenergie. Dankzij de tegenstellingen en strijd konden we wel de donkerste aspecten van het aardse leven ervaren: de angst, de pijn en het verdriet.  

Nu we genoeg harde lessen hebben gekregen, mag het licht weer aangaan en de goddelijke liefde terugkeren. We mogen als een feniks uit onze as herrijzen en de onvoorwaardelijke liefde op aarde weer gaan belichamen.