eBook
eBook

ROMAN

Het Geheim van mijn Ziel

Bezield leiderschap in ons leven als mens op aarde. Wat is dat eigenlijk? 

Iedereen is uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar leven. In die zin geven wij dus zelf leiding aan ons eigen, persoonlijke leven. We besluiten zelf wat we wel en niet doen en hoe we reageren op gebeurtenissen. 

Vraag is waarop onze keuzes zijn gebaseerd... Komen ze bijvoorbeeld voort uit angst, controlebehoefte en geldingsdrang, dan heeft ons ego het heft in handen. Komen ze voort uit onvoorwaardelijke liefde, innerlijk weten en verwondering, dan speelt de ziel een duidelijke rol. Wie op een meer bezielde manier sturing wil gaan geven aan zijn of haar leven, zal het geheim van de ziel moeten ontsluieren. 

Om jou daarbij te helpen, heb ik mijn kennis en ervaringen in romanvorm opgeschreven...

Het Geheim van mijn Ziel is een spannende roman over mijn persoonlijke zoektocht naar de ziel, in de vorm van een inspirerend verhaal over een jongeman genaamd Lucas de Wind. 

Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven, gaat hij op zoek gaat naar antwoorden: waarom overkomt hem dit, wat is de zin ervan? Hij ontdekt dat alleen de ziel antwoorden heeft op deze vraag. Wil je weten wie je echt bent en wat de rol is van de gebeurtenissen in je leven, dan zal je de weg naar jouw ziel moeten gaan bewandelen.... 

Wie op zoek gaat naar de ziel, zal ook stil moeten staan bij de zin van het leven. Zijn wij toevallig ontstaan en is de dood het einde, of zijn wij geschapen door een man in de hemel? Of is er meer, iets anders, iets dat het leven meer betekenis geeft, iets dat eerlijker en logischer is? Wat mij betreft wel... 

Het moge duidelijk zijn waar ik op doel: de ziel. Ons onsterfelijke deel, dat na het uitblazen van de laatste adem op aarde terugkeert naar het leven in licht en liefde. Met zware, aardse ervaringen op zak, ervaringen die we in de lichtwereld (hemel) niet op kunnen doen. Het leven leren zien als eindeloze leerschool voor de ziel: lichte lessen in de lichtsferen, zware lessen op aarde. 

Het leven van nu, een tijd vol onzekerheden, daagt ons uit om op zoek te gaan naar nieuwe inspirerende visies. De ziel geeft niet alleen betekenis aan het leven, maakt het leven niet alleen zinvol, de ziel is ook het oog van de orkaan. De orkaan die thans over aarde raast om het oude weg te blazen en zo ruimte te scheppen voor het nieuwe, het nieuwe leven dat we vanuit de ziel gaan scheppen... Doe je mee?  

Wie de stap wil zetten naar een liefdevolle wereld, moet zijn hart openen en het contact met de ziel herstellen. Dit is voor nu de opgave. In mijn roman leg ik op een boeiende en spannende manier uit hoe je dat kunt doen. Voor de één zal het een feest der herkenning zijn, voor de ander een totaal nieuwe levensvisie. Het vlot en spannend geschreven avontuur van Lucas de Wind is daarbij een handige wegwijzer. 

Om jou een indruk te geven van mijn schrijven, vind je hier het eerste hoofdstuk van mijn roman.. 

De roman heb ik uitgebracht onder een andere naam, de naam van mijn ziel: Ismaël Sananda. 

Boek bestellen (eBook):

  • Nederlandstalig
  • 2019
  • 352 pagina's
  • eBook € 9,90
  • Uitgeverij New Spirit Today

E-book ► Het e-book (ePub / PDF) komt direct als download beschikbaar na het afronden van de betaling (iDEAL of Paypal).

Een vlotgeschreven en aangrijpend verhaal.
352 Pagina's vol spanning, inzichten en humor.