Coaching | Advies

Mijn hulp

Loop je met vragen rond hoe hiermee om te gaan, ben je het vertrouwen kwijt in een fijne en onbezorgde toekomst, word je overvallen door emoties (verdriet, angst, boosheid), ben je ten einde raad, heb je bemoedigende woorden nodig, neem dan contact met me op. Ik kan je weer op weg helpen. Niet alleen in je privéleven, maar ook in sociale contacten en met je werk. Dankzij mijn brede kennis van het leven kan ik je hoop, vertrouwen en nieuwe ideeën en energie schenken, nodig om door deze zware tijd vol beproevingen heen te komen. 

Coaching voor individuen

Coaching voor individuele mensen kan plaatsvinden in mijn kantoor in Leiden, op locatie of via skype. De skypesessies zijn bedoeld voor snelle hulp, een duwtje in de goede richting. Worstel je als mens met de nieuwe situatie, ontbeer je het begrip, neem dan contact met me op. Na de sessie begrijp je beter wat er speelt in het leven en in jouw leven. Ook weet je beter ook hoe ermee om te gaan. De rust in je hoofd keert terug, waardoor je hele systeem kan ontspannen. 

Advisering voor groepen

Advies geven doe ik op locatie. Dit is bestemd voor bedrijven, organisaties, verenigingen, etc. Hoe als groep om te gaan met de nieuwe situatie? Wat kunnen we ervan leren en kunnen we de dreiging ombuigen in ons voordeel? De bijeenkomst is gericht op begrip van de huidige situatie, op reflectie van oude doelen en kansen voor nu en de toekomst. Duur en kosten van advisering zijn afhankelijk van de situatie en zullen in samenspraak worden vastgesteld. 

Crisis is kans

Mijn motto luidt: crisis is kans. Als we met de wind in de rug een vaste koers varen, dan leren we niet of nauwelijks. Als we als een kip zonder kop rondrennen, als we zelfvoldaan op onze lauweren rusten ook niet. Zodra er een storm opsteekt en we van koers moeten veranderen, zodra we gedwongen worden om stil te zitten, zodra oude successen verdampen in de zon, dan moeten we aan de bak. Het moment om te leren van het leven, het moment om onszelf beter te leren kennen. Uiteindelijk ontwikkelen we zo onze ware kracht en wijsheid. Wie de zware uitdaging aangaat waar we onszelf thans voor geplaatst zien, wacht uiteindelijk een diep geluksgevoel. Het is een noodzakelijke stap richting loslaten van zaken die ons niet meer dienen, een sprong naar verlichting...

Is jouw interesse gewekt, neem dan contact met me op.

In liefde,
Tjeerd Roosjen

Praktisch

Skypesessie van 1 uur

€90

Persoonlijke sessie van 3 uur

€280

Bedrijfsadvies per uur

€145